Verlichting fietsenstalling Beursplein 5 Amsterdam

Verlichting fietsenstalling Beursplein 5 Amsterdam

Verlichting fietsenstalling Beursplein 5 Amsterdam

Verlichting fietsenstalling bij twee toegangstrappen van de bewaakte fietsparkeergarage. Deze is uitgevoerd met het ILLUNOX® LED leuning systeem, dat geschikt is voor de openbare ruimte. De LED leuning heeft namelijk de kwalificaties IK10 en IP65.

Uitstraling Beursplein Amsterdam

Beursplein Amsterdam is niet langer een rommelig plein met verdwaalde fietsen, maar een fijn plein om te verblijven. Onder het plein bevindt zich de bewaakte fietsparkeerkelder. Deze fietsenstalling is voor bezoekers aan de binnenstad en werknemers in de omgeving ideaal om hun fiets veilig te kunnen stallen.

Voor de verlichting van de trappen van de fietsenstalling is met het verlichte leuning systeem van ILLUNOX® een ideale oplossing gevonden. Want hiermee is voor gebruikers van de fietsenstalling de verlichting precies daar waar het nodig is, namelijk op de treden van de trap.

Type verlichting fietsenstalling

Bij de luie fietstrap is de verlichting met 30 graden gekanteld. Hiermee kan de meest optimale lichtverdeling op de brede trap bewerkstelligd worden. Op de voetgangerstrap daarentegen is de ILLUNOX® trapleuning op de standaardwijze geplaatst. Dit wil zeggen dat daar de verlichting fietsenstalling loodrecht naar beneden schijnt. Het effect hiervan is dat door de uitstralingshoek van de LED de trap in de volle breedte verlicht wordt.

Bij beide trappen zijn de ILLUNOX® systemen aan weerszijden geplaatst. Daarbij is gekozen voor een warm witte LED verlichting. Deze sluit precies aan op de aanvullende verlichting van de fietsenstalling van Beursplein 5. Het plaatje is daarmee compleet gemaakt.

Ook voor uw project?

Kijk voor een mogelijke toepassing van het ILLUNOX® systeem bij uw projecten eens in de BouwConnect bibliotheek. In deze bibliotheek kunnen diverse producttekeningen in diverse formaten gedownload worden. En de bestekteksten hiervan worden automatisch gegenereerd.

Als voorbeeld toepassing als verlichting fietsenstalling. Of bijvoorbeeld als verlichting van stationstrappen. Overal eigenlijk waar trappen goed verlicht moeten worden en leuningen nodig zijn. Waar dus eigenlijk niet?! 

Interesse? Vraag vrijblijvend informatie aan. Of neem voor persoonlijk advies telefonisch contact op met één van onze adviseurs.

PROJECT INFO VERLICHTING FIETSENSTALLING BEURSPLEIN

Oplevering van het project: juni 2018
Realisatie ILLUNOX® LED leuningen: eigen montageteam ILLUNOX® | Lagusski
Opdrachtgever: Homij Technische Installaties te Vianen