Waarom zijn wij de spiltrapleuning expert van Nederland?

Actueel

Waarom zijn wij de spiltrapleuning expert van Nederland?

In dit artikel bespreken we wat het betekent om een spiltrapleuning expert te zijn.

Spiltrapleuning expert

Waarom zijn wij de spiltrapleuning expert van Nederland?

Sinds 2007 produceren wij in Wijchen maatwerk trapleuningen. Zowel met als zonder ledverlichting. Na een aantal jaar merkten wij dat er in Nederland en België maar weinig specialisten zijn op het gebied van de productie van spiltrapleuningen. Door de combinatie van de aanwezige kennis, materialen en vakmanschap hebben wij destijds besloten om een speciale spiltrap leuning productielijn. Waardoor wij inmiddels uitgegroeid zijn tot de spiltrapleuning expert van Nederland.

Wat is een spiltrapleuning expert?

Een spiltrapleuning expert is iemand die zich specialiseert in het ontwerpen, produceren en installeren van spiltrapleuningen. Dit omvat het begrijpen van de technische aspecten van de spiltrap, zoals de structuur en de materialen, evenals de esthetische aspecten, zoals kleur en design. 

Onze verantwoordelijkheden als een spiltrapleuning expert

Als spiltrapleuning vakman heb je een breed scala aan verantwoordelijkheden, waaronder:

 • Het ontwerpen van spiltrapleuningen die veilig zijn en voldoen aan de geldende bouwvoorschriften en -normen.
 • Het produceren van spiltrapleuningen welke bevestigd kunnen worden op verschillende materialen, zoals hout, beton, metaal of glas.
 • Het installeren van spiltrapleuningen op een veilige en effectieve manier.
 • Het onderhouden en repareren van spiltrapleuningen.
 • Het adviseren van klanten over de verschillende opties voor spiltrapleuningen.

Welke vaardigheden die nodig zijn om een spiltrapleuning expert te zijn?

Om een succesvolle spiltrapleuning expert te zijn, moet je over een aantal vaardigheden beschikken, waaronder:

 • Technische kennis: Je moet een diep begrip hebben van de technische aspecten van de spiltrap, waaronder de structuur en de materialen die worden gebruikt.
 • Ontwerpvaardigheden: Het ontwerpen van spiltrapleuningen vereist een goed oog voor esthetiek en design.
 • Materialenkennis: Je moet op de hoogte zijn van de verschillende materialen die worden gebruikt bij het maken van spiltrapleuningen en hun eigenschappen begrijpen.
 • Installatievaardigheden: Het installeren van spiltrapleuningen vereist nauwkeurigheid en precisie om ervoor te zorgen dat de leuning veilig is en stevig vastzit aan de trap.
 • Veiligheidsbewustzijn: Als spiltrapleuning expert ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van de gebruiker en moet je in staat zijn om potentiële veiligheidsrisico’s te identificeren en te voorkomen.
 • Communicatieve vaardigheden: Je moet in staat zijn om effectief te communiceren met klanten en collega’s om ervoor te zorgen dat iedereen begrijpt wat er van hen wordt verwacht.

Andere interessante artikelen om te lezen