RVS Trapleuning met LED Verlichting als armatuur

RVS Trapleuning met LED Verlichting als armatuur

ILLUNOX-RVS-trapleuning-bij-Hilton-Hotel-Schiphol - ILLUNOX®

RVS Trapleuning met LED Verlichting als armatuur

Hoe kunnen trappen slim, stijlvol en duurzaam verlicht worden?

Op zoek naar een slimme manier om trappen op een bijzondere wijze te verlichten? Zowel stijlvol als effectief? Met de professionele ILLUNOX® LED leuningen wordt eenvoudig LED verlichting gecombineerd met de functie van een trapleuning: de RVS trapleuning met LED verlichting als armatuur! Trappen, entrees en hellingbanen, precies daar verlicht waar het nodig is. Door lijnen van trappen en looppaden te volgen, worden fraaie lichtlijnen gecreëerd op stations, rondom en in stadhuizen, theaters en hotels. Zowel binnen als buiten.

RVS trapleuning met LED verlichting, een Nederlands fabricaat

Ontwikkelaar, producent en leverancier van ILLUNOX® is Lagusski. Lagusski legt zich sinds 2007 toe op de ontwikkeling en productie van systemen voor RVS trapleuning met LED verlichting. Productontwikkeling is een continu proces, waarbij Lagusski nauwlettend luistert naar de wensen vanuit de markt in de steeds verder toenemende vraag naar leuningsystemen met LED verlichting. Naast de standaard mogelijkheden die het ILLUNOX® systeem biedt, kan Lagusski ook ondersteunen in maatwerk oplossingen.

RED Dot Design Award 2015

In 2015 heeft ILLUNOX® als systeem voor leuning met LED verlichting een RED Dot Design Award toegekend gekregen. Dit vanwege het technisch vernuft van het systeemprincipe dat niet verraden wordt door de eenvoud van het design en haar toepassingsmogelijkheden. De RED Dot Design Award wordt toegekend aan nieuwe producten die zich internationaal onderscheiden in ‘goed design’.

Gestandaardiseerd systeem, project specifieke configuratie

Elke trap is anders, waardoor een ILLUNOX® toepassing altijd maatwerk is. Of het nu gaat om muurleuningen, leuningen aan een glazen balustrade of verlichte hekwerken. De LED leuning volgt de vorm van het ontwerp, waarbij de gewenste lichtsterkte, –kleur en de vorm van gekozen wordt. Diffuse lichtoutput, gerichte lichtsturing, uw leuning in een specifieke kleur of in een houten uitvoering? Of toch het robuuste en onverslijtbare RVS? 

Geen trend, maar duurzame toepassing

Steeds vaker wordt een LED leuning toegepast in utiliteit, openbare ruimte en de particuliere woningbouw. En vaak is hier al in de ontwerpfase aan gedacht en in het bestek opgenomen. Het ILLUNOX® LED leuningsysteem is een uitermate duurzame en moderne verlichtingsoplossing, die zich in een brede diversiteit aan projecten dag na dag bewijst, zoals:

Kwaliteitsgarantie met Nederlands fabricaat

Een ILLUNOX® RVS trapleuning met LED verlichting voldoet altijd aan de allerhoogste kwaliteitsstandaard van fabrikant Lagusski. In professionele projecten wil men immers geen gedoe op termijn en er zeker van zijn dat een duurzaam product toegepast wordt. De ILLUNOX® LED leuning heeft als verlichtingsarmatuur de allerhoogste kwalificatie slagvastheid IK10. En voor de LED verlichting worden de beste LEDs toegepast. Met een ILLUNOX® RVS trapleuning met LED verlichting wordt dus gegarandeerde kwaliteit in huis gehaald.

Meer informatie?

Ga naar www.illunox.com voor meer informatie over alle mogelijkheden. Of bekijk de ILLUNOX® animatiefilm. U kunt voor gericht en persoonlijk advies ook altijd contact opnemen met één van onze adviseurs via +31 (0) 24 663 6887 of per mail via info@illunox.com.