Instructie installatie verlichte trapleuning op locatie

Instructie installatie verlichte trapleuning op locatie

kantoorgebouw - Lagusski Industrial Solutions

Instructie installatie verlichte trapleuning op locatie

Op een aantal metrostations in Kopenhagen in Denemarken wordt momenteel de ILLUNOX® verlichte trapleuning gemonteerd. Niet alleen met standaard muurbevestiging, maar ook met geprepareerde bochten en als LED hekwerk op staanders. Vanuit ILLUNOX® is op locatie een speciale kick-off instructie georganiseerd om het montageproces soepel en vlot te laten verlopen. Het lokale montagebedrijf kan op deze wijze een vliegende start maken. De eerste twee dagen is één van onze specialisten aanwezig om direct in te kunnen spelen op mogelijke vragen. In Kopenhagen zal het eerste metrostation binnenkort opgeleverd worden.

Op basis van de geaccordeerde tekeningen van onze engineering afdeling, zijn alle onderdelen voor dit project samengesteld en waar nodig op maat vervaardigd. Altijd verzorgen we dat in nauwe afstemming met de klant de meest optimale variant van de verlichte trapleuning bepaald wordt. Dit is afhankelijk van type toepassing en de lokale wensen en eisen. In een openbare toepassing als een metrostation is een solide constructie en een functionele verlichting van uitermate belang. Een leuning die als armatuur dient, geeft daarbij dan precies verlichting op de plaatsen waar het nodig is.

De ILLUNOX® verlichte trapleuning is uitermate geschikt voor toepassing in de openbare ruimte. Zie daarvan ook de voorbeelden zoals toegepast op treinstation Brussel Noord en station Tilburg. Later dit jaar staat de renovatie van station Holland Spoor te Den Haag op de planning. Een drietal trappen zullen aldaar voor een veilige doorgang verlicht gaan worden met LED leuningen. Voor de bezoekers van het NS treinstation Holland Spoor zullen de verlichte trapleuningen een veilig gevoel geven in de avond en nacht.

Meer weten over installatie van de verlichte trapleuning? Bij de pagina downloads kunnen de installatiehandleidingen bekeken worden of bekijk onze animatie voor een binnentoepassing op onze homepage. Uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met één van onze adviseurs. Oók voor meer informatie over de maatwerk mogelijkheden. Bel ons op +31 (0)24 663 6887.