Spiltrap expert

Actueel

Spiltrap expert

Ruimte voor tekst

Spiltrap expert

Waarom zijn wij de spiltrap expert van Nederland

Sinds 2007 produceren wij in Wijchen maatwerk trapleuningen. Zowel met als zonder ledverlichting. Na een aantal jaar merkten wij dat er in Nederland en België maar weinig specialisten zijn op het gebied van de productie van spiltrap leuningen. Door de combinatie van de aanwezige kennis, materialen en vakmanschap hebben wij destijds besloten om een speciale spiltrap leuning productielijn. Waardoor wij inmiddels uitgegroeid zijn tot de spiltrap leuning expert van Nederland.

Spiltrapleuning met ledverlichting

Sinds de start van de organisatie hebben wij in de productie gemerkt dat er steeds meer vraag kwam naar spiltrapleuningen met ledverlichting. Daarom zijn wij begonnen met het produceren van spiltrap leuningen met ledverlichting. Inmiddels zijn wij al een ruim aantal jaren gespecialiseerd in het monteren van ledverlichting in spiltrapleuningen. Het geeft niet alleen sfeer aan uw woning, ook is het veilig en energievriendelijk. Het produceert namelijk weinig warmte.

Gepoudercoate spiltrap leuningen

Al een lange tijd produceren wij maatwerk trapleuningen. Wij hebben gemerkt dat er steeds meer vraag is naar zwarte trapleuningen. Het is een stijlvolle look die je steeds meer ziet. Daarom hebben wij als organisatie produceren wij nu ook Gepoudercoate trapleuningen met of zonder ledverlichting. Het ziet er niet alleen stijlvol uit maar ook is het een product dat niet vies wordt. Je ziet er geen vlekken op en het voelt ook erg soepel aan op de hand.

Andere interessante artikelen om te lezen