Serie verpakkingsmachines en tooling voor consumer electronics

Serie verpakkingsmachines en tooling voor consumer electronics

Voor een opdrachtgever (onder NDA), een wereldwijde speler in consumenten electronica, heeft Lagusski Industrial Solutions, een verpakkingsmachine ontwikkeld voor kleine consumer devices, die na een personalisatie procedé, opnieuw nauwkeurig geseald en ingepakt moeten worden.

De machine is, naast een aantal pneumatische- en vacuüm technieken, grotendeels handmatig te bedienen. Snelheid in het herverpakkingsproces was hierin doorslaggevend. Een belangrijke randvoorwaarde daarbij was dat de bedieningshendels hufterproof moesten zijn.

Na uitgebreide testing en goedkeuring van het prototype, heeft Lagusski Industrial Solutions een eerste serie van 25 stuks geproduceerd. Momenteel is de machine wereldwijd in gebruik en wordt de opgedane productie ervaring van de eerste serie machine verzameld om een tweede, verbeterde serie te ontwikkelen.

Voor dezelfde opdrachtgever produceert Lagusski Industrial Solution frequent diverse tooling voor een aantal verschillende verpakkings- en lasergrafeermachines.