voorwerp zwart - Lagusski Industrial Solutions

Daarom Lagusski Industrial Solutions

Lagusski Industrial Solutions is uw partner in design, engineering en realisatie van maatwerk onderdelen, gespecialiseerde tooling of machines voor primaire- of ondersteunende productie processen, zoals verpakkingsprocessen. Van prototypebouw tot productie van enkelstuks en van kleine tot grotere series. Voor eenvoudige tot complexere vraagstukken. Wij gaan graag voor u aan de slag.

Design &
Engineering

Onze engineers hebben veel ervaring met het ontwerpen van een brede variatie aan producten, tooling en machines.

Prototype
bouw

Bij de prototypebouw wordt de werking van uw concept uitgetest en onderzocht in de praktijk.

Machine
bouw

Ook voor complete assemblage-oplossingen kunt u bij Lagusski Industrial Solutions terecht.

Machine- & Robot
revisie

Upgraden van een bestaande machine of robot zijn eveneens werkzaamheden die we voor uw bedrijf kunnen uitvoeren.

Onderdelen
& tooling

Met een goed geoutilleerde fabricage faciliteit in Wijchen kunnen we de door uw bedrijf gewenste producten produceren.

Hoge kwaliteit maatwerk onderdelen voor kritische productieprocessen

Ten dienste van uw bedrijf en productieproces

Om uw bedrijf te ondersteunen in innovatieve oplossingen en productie efficiency levert Lagusski Industrial Solutions verschillende diensten.

Afhankelijk van het vraagstuk zetten we onze disciplines in. Dit kan variëren van het definiëren en afbakenen van uw vraagstuk en het gezamenlijk opstellen van een programma van eisen tot en met de initiële ontwerpen en de opvolgende stappen in het ontwikkel- en realisatieproces. Of bijvoorbeeld het op tekening zetten van een productie kritisch onderdeel en deze produceren in enkelstuks of een kleine serie.

U kunt één van onze diensten inzetten, maar aldus ook een volledig traject dat begint met uw vraagstuk en leidt tot de realisatie van volledig geautomatiseerde machine.

Semiconductor, consumer electronics of automative of welke sector dan ook: Lagusski Industrial Solutions is graag uw partner in de borging van de continuïteit en verbetering van uw productieprocessen.